Eddam's Blog

FREDAG <3

Posted on: May 29, 2010

Ha haft en sjukt bra fedag. Skoluppgifterna smäller på men istället för att dra mig undan och göra dom [som ja kanske borde] kom ja på något mycket viktigare. Nämigen ungdomsarbetets våravslutning. Det känns konstigt att ha en avslutning när arbetet int ändå slutar, dåremot känns det som att ja kommer arbeta mer. Måst stämma träff me sofia nån dag o planera ♥

Tänk att vara brinnande för något som andra tycker är jobbigt. Känner många ungdomaarbetare som tycker ungdomar är jobbigt. Visst är de jobbiga i sina stunder men det har inte så stor skillna för dom e älskade för det. Så va kan ja då gå o säga att dom är jobbiga och ja int ork me dom när ja VET att den enda äkta Gud, den jag tjänar Älskar dom av hela sitt hjärta.

Dagens planer blev snabbt utbytta. Iställe för att göra skolarbeten försvann jag till Betel och har just kommit hem. Vi har grillat, haft mini ungdomssamling, [mini] de va lixom högst 45 minuter o då han vi be o allt. [ja tror min “mini-samling” e lite annan från andra ungdomars] Sen fick J&M för sig att vi ska ha bönekväll o de va verkligen bra. [Fem ungdomar på ett golv kan åstadkomma mycket].

Tur så han ja me lite skoluppgifter i skolan ändå oi ja lova ju att ni ska få lite sneakpeak va de e som ja håller på me så ledtråd ett på alla skolarbeten kommer nuuu.

Allt som skall göra till nästa vecka på en PINK post it lap ;) sammanlagt fem saker

Uppgift 1 kan ja ju kalla dethär. En bottenritning och en trädgård? O nej ja studerar int till arkitekt [tyvärr]

Men nu e ja trött ;) Gonatt

SlängKyss åt alla ;)

Leave a comment

Annat roligt

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Join 1 other subscriber
May 2010
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31